Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Múzeumok Éjszakája június 22-én Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 12.
Tartalmas, szórakoztató estének néz elébe a közönség a Múzeumok Éjszakáján június 22-én, szombaton. Idén közel 100 programot kínálnak az érdeklődőknek 16 székesfehérvári és városon kívüli intézmény összefogásával.
Tovább...
 
Játszanak, tanulnak, jövőt építenek Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2019. június 12.
Általános iskolások és egyetemisták is érkeztek Székesfehérvárra, hogy összemérjék robotépítési és programozási tudásukat. A Kertész csárdában tartották a World Robot Olympiad™ regionális fordulóját. Az egész napos versenyre hét megyéből több mint harminc csapat érkezett.
Tovább...
 
Múzeumtábor 2019 Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. június 12.
A nyári szünet első és július első hetében is várják a 8-10 éves korosztályt a Szent István Király Múzeum táborában. Egyiptológus és muzeológus vezetésével öt nap alatt öt különböző korszakkal ismerkedhetnek meg a gyerekek.
Tovább...
 
Fehérvári sikerek az országos középiskolai tanulmányi versenyeken Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2019. június 12.
Országos középiskolai tanulmányi versenyeken díjazott, Székesfehérváron tanuló középiskolásokat és felkészítő tanáraikat köszöntötték tegnap délután a Városházán. Dr. Cser-Palkovics András polgármester emléklapot nyújtott át számukra, miközben kifejezte: büszke mindenkire, és óriási öröm, hogy összesen 27 diáknak és 20 pedagógusnak köszönhetik meg az elért szép eredményeket.
Tovább...
 
Zenével emlékeztek Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. június 12.
Megemlékezést tartottak Somorjai Ferenc zenetanár, karnagy halálának 10. évfordulója alkalmából a Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola falán elhelyezett Somorjai Ferenc emléktábla előtt. Az eseményen Brájer Éva alpolgármester, a Primavera Kórus, a város zenei életét hosszú évtizedeken át meghatározó zenetanár gyermeke és unokái helyezték el az emlékezés virágait.
Tovább...
 
Magyarország legjobb üzletembereit díjazza az EY Nyomtatás E-mail
Írta: Hegedüs Bertalan   
2019. június 12.
Idén is meghirdeti az EY Az Év Üzletembere díjat a világ egyik vezető tanácsadócége. A Magyarországon már másfél évtizede működő program olyan hazai vállalkozókat mutat be, akik sikereikkel előremutató gazdasági és társadalmi változásokat érnek el. Az elismeréssel a győztes számára új lehetőségek nyílnak meg az üzleti élet nemzetközi színterén.
Tovább...
 
Erre figyelj, hogy tökéletes legyen a családi nyaralás Nyomtatás E-mail
Írta: Török Eszter   
2019. június 11.
A szünidő közeledtével egyre több család tervezi már a közös nyaralást, amely az öröm-teli élmények és felhőtlen kikapcsolódás időszaka. Ezek a kalandok persze akkor igazán jók, ha az egész família együtt éli át őket, és a közös pillanatok egész évben elkísérik a családot, akkor is, amikor a meleg hónapok már csak szép emlékek.
Tovább...
 
Egyedül, mobiljukat nyomkodva reggeliznek a magyarok Nyomtatás E-mail
Írta: Klausz Barbara   
2019. június 11.
Bár szinte mindenki szerint fontos, hogy együtt reggelizzen a család, illetve a közös reggeli jó alkalom a minőségi együtt töltött időre, a hétköznapokban a többség inkább egyedül reggelizik. Étkezés közben sokan az okostelefonjuk társaságát választják, de ott, ahol gyermek is van a családban, nagyobb az esély arra, hogy reggeli közben kütyüzés helyett egymásra és a reggelire figyelnek a családtagok.
Tovább...
 
Mandulaolaj, a bőrszépítő Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. június 11.
A mandulaolaj értékes bőrápoló érzékeny, kiszáradt vagy reaktív bőrre, ugyanakkor minden bőrtípus esetében ajánlott. Bővelkedik vitaminokban, ásványi anyagokban, hasznos zsírsavakban és antioxidánsokban – ily módon hidratálja, táplálja, lágyabbá teszi a bőrt.
Tovább...
 
5 tipp, hogy fenntarthatóan használjuk a háztartási gépeinket Nyomtatás E-mail
Írta: Laufer Flóra   
2019. június 11.
Egész nap megy a légkondi, a reggel berakott mosást este újra kell öblíteni és inkább egy nap többször mosogatunk, mint hogy beindítsuk a gépet? A megszokások miatt sokszor úgy terheljük a környezetünket, hogy észre sem vesszük, pedig egy kis tudatossággal nem csak a rezsiköltségünket, hanem a háztartásunk környezeti lábnyomát is csökkenthetjük.
Tovább...
 
EFI: egészségnap és előadások Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. június 11.
Sűrű és minőségi programokkal folytatódik a Velencei Egészségfejlesztési Iroda (EFI) felvilágosító, ismeretterjesztő előadás-sorozata, továbbá a projekthez kapcsolódó egyéb események is sűrűsödnek júniusban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8955 - 8965 / 20492